Tietoa minusta

Olen Kotkassa asuva kliininen psykologi.

Olen valmistunut Helsingin yliopiston ja KAT-yhdistyksen järjestämästä psykoterapiakoulutuksesta 12/22.

Voit hakeutua vastaanotolleni mikäli koet psyykkistä kuormitusta tai oireita, tai muuten tarvetta jäsentää ja kohdata ajatuksiasi ja tunteitasi ammattilaisen avustuksella. 

Kelan kuntoutuspsykoterapioita pääsen aloittamaan arviolta maaliskuussa  -23, tätä ennen on jo mahdollista sopia tutustumiskäyntejä. Minulla on muutama paikka kuntoutuspsykoterapiaan vielä vapaana.

Vastaanotolla kohtaan sinut sellaisena kuin olet. Yhdessä tarkastelemme ajatuksiasi ja tunteitasi, ja peilaamme niitä menneisiin kokemuksiin ja nykyhetken sudenkuoppiin. Yhteisen havainnoinnin ja työskentelyn kautta sinun on mahdollista kehittää itsehavainnoinnin taitoja ja löytää väyliä muutokseen. 

Joskus yksikin tapaaminen riittää luomaan suuntaa muutokseen, toisinaan on tarvetta useammalle käynnille tai lyhytterapeuttiselle jaksolle. Sinun tarvettasi ja tavoitteita käymme läpi ensitapaamisella.

Olen toiminut yli 10 vuoden ajan psykiatrian poliklinikalla kliinisenä psykologina, pääpainona työskentely mielialaan ja tunne-elämään liittyvissä vaikeuksissa. Sittemmin olen toiminut lyhytterapeuttisessa työssä opiskeluterveydenhuollon ja työterveyshuollon psykologina. 

Asiakkaat ovat antaneet minulle palautetta, että olen helposti lähestyttävä ja työskentely kanssani on auttanut saavuttamaan uudenlaisia näkökulmia ja suhdetta itseen.© 2020 Elina Jaakola, psykologi
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!